BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tirsdag 5. mai 2009

"Åh, se på hun! Hun har prøvd å pynte seg!" "Det ble veldig spesielt!"

Denne helgen var det sånn samlingsting for juvente og Ida ba både Hanna og meg. Vi burde vel egentlig ikke ha dratt med tanke på hva de står for.
Siden jeg hadde ekstremt mye å gjøre i helgen, var jeg der bare fra lørdag til søndag, men det skjedde jammen meg masse disse to dagene.

1) Det første som skjedde var at Hanna og jeg så ut av vinduet på ungdomsskola. Der så i Borgbakken og den var full av søle! Gjett hvem som styrtet ut av bygningen? Korrekt. Begge to løp alt vi kunne bort til bakken, brettet opp buksene og løp rundt. Veldig morsomt og veldig kaldt. Vi løp opp trappen for å få tilbake varmen og klatret deretter like greit opp på skoletaket på vei tilbake.

2) Etter dette strabasiøse påfunnet fant vi ut at litt godis hadde vært midt i blinken! Vi tok på oss sko og lot ikke pøsregnet stoppe oss. Klissvåte kom vi ned på Statoil og kjøpte masse godis :D
På vei ut av butikken møtte vi Kaspar og cp og vi stoppet like greit for en samtale. Under denne samtalen kom en hund gående og gikk inn på Statoil. Etter noen sekunder kom den ut igjen med en eventyrpose i munnen. Den gikk bak en busk og fordøyde innholdet. Dette er ikke første gangen!

3) Da vi kom tilbake ville jeg ikke lenger gå i olabukser, så jeg byttet om til shorts og en stor genser. Deretter gikk jeg ned i kantina og satte med ved Hanna. To småtrøll som satt og spilte kort snudde seg og spurte meg:
"Unnskyld, men har du på deg boxer eller shorts?"
"Eh, shorts"
"Okei, bra! Dette er ikke noe truseparty vettu!"
Jeg ble såååå flau! Æsj, liker ikke de to jentene (skal ikke nevne navn)

4) Vi hadde en morsom lek:D
Sier du ja, nei eller hæ, får du en rød prikk i fjeset. Hanna, Ida eller Amanda klarte ikke si andre ord en dette og fikk veeeeldig mange prikker. Og Ida koste seg med "Åh, se hun! Hun har prøvd å pynte seg! Det ble veldig spesielt!" og gikk alle på nervene x)

5) Hanna og jeg skulle sove i gymsalen der lyset gikk på ved bevegelse. Dette sier vel egentlig sitt.

Nei, nå gidder jeg ikke fortelle mer. Skal kose meg med druer og frustrerte fruer [:

0 kommentarer: